Predstavenie drillu

Azda najosobnejšie školenie zo všetkých, ktoré môžete s Milanom absolvovať. Ide o vzájomnú pomoc a podporu pri jednotlivých životných problémoch a komplikáciách. Komunikácia je veľmi dôležitou súčasťou všetkého a na tomto drille sa to prejavuje ešte o to viac. Akých ľudí stretávaš, tak sa aj máš. A preto je dôležité jednak sa obklopovať tými správnymi ľuďmi, ale aj s nimi diskutovať o veciach a problémoch. Na tomto drille sa preto porozprávate s Milanom, ešte viac sa spoznáte a následne sa začnete podporovať a pomáhať si.

Viac informácií o drille

Dostatok jedla, pitia, spánku, vitamínov, energie, osobného života je pre rozvoj osobnosti veľmi dôležitý. Áno, to sú takzvané rudimenty. Jedna vec je úspech v kariére, ale pokiaľ kvôli tomu nevládzete fungovať, nemáte čas na jedlo, spánok a život ako taký, asi to tiež nie je správne rozhodnutie. Úspech je dôležitý, ale netreba si kvôli nemu zničiť zdravie, alebo osobný život. Rudimenty sú osobné veci, o ktoré by sa v určitých medziach mal zaujímať aj líder každej skupiny, alebo organizácie. Keď sa darí jeho podriadeným, darí sa aj jemu.

Hlavné body drillu

  • Vzájomné spoznanie sa
  • Jednotlivé rudimenty
  • Čo riešiť a čo nechať plávať

Objednať sa na drill, alebo zistiť ešte viac informácií o školeniach môžete na nasledujúcich kontaktoch. Tešíme sa na vás 🙂

  • Email: info@milancoach.eu

  • Telefón: +421 948 737 131

Video prezentácia drillu